Ο Ελίασον πιέζει την ΑΕΚ για τη μεταγραφή του στην Ιντερνασιονάλ
Επιμένουν στη Βραζιλία για το ενδιαφέρον Ιντερνασιονάλ για τον επιθετικό της ΑΕΚ, μάλιστα ο ίδιος ο Σουηδός έχει μπει στο «παιχνίδι».
Στη Βραζιλία εμπλέκουν για ακόμα μια φορά το όνομα του Νίκλας Ελίασον με την Ιντερνασιονάλ, μετά το δημοσίευμα για πρόταση δανεισμού από την ΑΕΚ.
Σύμφωνα με νέα ανάρτηση του Λουίς Ντίας, η οποία αναφέρει ότι ο παίκτης της «Ένωσης» είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον βραζιλιάνικο σύλλογο, ενώ τονίζει ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πλέον «κυνηγάει» να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του.
Στο «παιχνίδι» πάντως δεν παίζει μόνη της η Ιντερνασιονάλ, αφού παρακολουθούν την περίπτωσή του και οι Μποταφόγκο, Ατλέτικο Μινέιρο. Βέβαια μέχρι στιγμής από πλευράς ΑΕΚ δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ωστόσο φαίνεται πως ο Ελίασον δεν βρίσκεται στα πλάνα του Νίκολιτς κάτι που σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα θα υπάρχουν εξελίξεις.